Onze FSB-teams na ronde 6 (update)

Al vast een voorschot, want alleen onze even teams hebben al gespeeld in ronde 6. Zoals te verwachten behaalden teams 4 en 6 niet veel binnen, want die moesten tegen de koplopers. Voor team 4 redde Martinus de eer met het enige halfje. In team 6 was Niek nog lang bezig om hetzelfde te doen, maar dat lukte uiteindelijk niet.
Beter verging het team 2, nota bene tegen Heerenveen 1. Het leek zelfs op een overwinning uit te draaien met een zege van Nicholas en remises van Roel en Dick T., totdat onze tweede-bordspeler (ik noem hem maar niet bij naam) zomaar een stuk weggaf in een niet onaardige stelling. Het werd dus 2-2, en dat is belangrijk voor ons 1e, omdat Heerenveen nu praktisch kansloos is geworden voor de titel.
Onderstaande wedstrijden zijn uitgesteld (hopelijk niet afgesteld) in verband met de problemen als gevolg van het coronavirus.
Vrijdag de 13e (!) zal de beslissing vallen als Steenwijk 1 in Wolvega tegen WES 1 speelt. Een gelijkspel zal dan voldoende zijn om ons kampioen te maken. Zelfs een kleine nederlaag zou nog kunnen, al moeten we dan misschien opnieuw rekenen op een heldenrol van Steenwijk 2, dat in de laatste ronde WES 1 nog als tegenstander krijgt.
Op dinsdag 17 spelen teams 3 en 5 uit in respectievelijk Sneek en Sint Nicolaasga.