zaterdag 14 maart 2020

Helaas geen programma voor de komende dinsdagen (update)

Normaal verschijnt hier op zaterdagochtend het voorlopige programma voor de komende dinsdag. Helaas moet ik namens het bestuur melden dat er tot en met het einde van de maand geen schaakavonden zullen zijn. In ieder geval 17, 24 en 31 maart dus niet. We moeten allemaal meewerken aan de van hogerhand gevraagde inperking van dit soort bijeenkomsten.
Tegen eind maart zullen we bekijken wanneer we weer kunnen opstarten. Ook de teamwedstrijden (die van onze oneven teams in de FSB-competitie in ronde 6 en de wedstrijden van TAL op 28 maart) gaan in de komende periode niet door maar hebben tegen die tijd wellicht een nieuwe datum.
Als het niet al te lang duurt kunnen we misschien met enige improvisatie het oorspronkelijke schema van de play-offs nog afwerken. Anders moeten we wellicht naar een "zwitserse/Keizer" opzet toe, met minder ronden. De lentecompetitie heeft geen last van wat minder speelweken, als het er niet al te weinig worden.
We hopen iedereen na verloop van tijd weer gezond en wel op de schaakavonden te mogen begroeten, maar kunnen voorlopig alleen nog even terugdenken aan de avond van de 10e maart waarop we met 42 schakers een deelnamerecord hebben gevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten