Teamresultaten (update)

Na de glorieuze overwinning van Steenwijk 5 op Emmeloord 3 (0-4), sprokkelde Steenwijk 3 een belangrijk wedstrijdpuntje tegen Sneek 2 (2-2 dus) en behoudt daarmee zijn kansen op handhaving in de 2e klasse.
Slechter verging het Steenwijk 1 dat tegen Philidor 1 moest uitkomen. Redde Roel de eer toen ons tweede tegen hun speelde in de beker, dit keer was het Auke die een half puntje afsnoepte van de andere Auke (van der Heide). In de volgende ronde komt het minstens zo sterke Lasker 1 op bezoek. De nodige wedstrijdpunten om degradatie te voorkomen moeten dus in de twee laatste ronden vergaard worden!
Steenwijk 2 boekte met 2,5-1,5 zijn eerste overwinning in de cruciale wedstrijd tegen Mid Fryslân 2 en moet hierna zijn kansen op handhaving in de 1e klasse proberen te vergroten in het treffen tegen DSC (Drachten).
Volgende week speelt Steenwijk 4, dat nog kampioen kan worden in klasse 3C, de 1 week uitgestelde wedstrijd tegen Mid Fryslân 4. Gelijktijdig, ook thuis, gaat bekerteam 1 proberen een ronde verder te komen ten koste van Bakkeveen 1. Vorig jaar lukte dat en dit jaar hebben we een wat sterker team....