dinsdag 8 september 2020

Start wintercompetitie

 

We beginnen onze nieuwe wintercompetitie met toch nog 29 spelers. Enkele namen zien we - hopelijk alleen voorlopig - niet meer in deze lijst. Nieuw is het tafelnummer. Op iedere beschikbare tafel staat goed zichtbaar een nummer. Om te voorkomen dat iedereen door elkaar gaat lopen kan de betreffende tafel direct opgezocht worden en wordt daar ook zoveel mogelijk gebleven. Het is even wennen, en allemaal wat minder gezellig, maar we moeten er even doorheen. Dat in de hoop dat het niet al te lang zal duren. Frans van Emst zal deze ronde toezien op de correcte gang van zaken en ook de consumpties regelen. Consumptiekaartjes worden na afloop zelf gehouden (niet vergeten weer mee te nemen!). Neem goede kleding mee want we zorgen voor voldoende ventilatie, met wat openstaande deuren zolang dat kan.

Voorlopig hebben we als indelingscriterium dat we elkaar hoogstens één keer treffen in de wintercompetitie, tenzij anders geen indeling gemaakt kan worden. De bovenste 10 gaan naar de play-offs. Dat aantal kan eventueel nog gewijzigd worden, maar wordt op tijd bekend gemaakt.

In verband met de coronabeperkingen stellen we de rapidcompetitie uit tot die op een verantwoorde manier gespeeld kan worden. Eventueel spelen we die niet. Dat geldt ook voor het snelschaak-kampioenschap.

Naar het zich laat aanzien zullen we met 4 viertallen in de FSB-competitie uitkomen. TAL krijgt helaas geen 3, maar 2 achttallen. 

Indeling voor ronde 1
Tafelnr. Wit
Zwart
1 Niek Strampel - Jon Derks
2 Auke van Urk - Olivier Vernooy
3 Jan de Smidt - Henk van Dijk
4 Lieuwe Cnossen - Bert Dassen
5 Jelmer de Goede - Peter de Korver
6 Robert de Jonge - Gerald Bouw
7 Gerbrand Wijbenga - Haijo de Vries
8 Roel Kreulen - Nicholas Jhirad
9 Hans Meinen - Dick Teunis
10 Marius Bijkerk - Martinus Scheeringa

Bert Hassing - Afwezig met geldige reden   

Frans van Emst - Afwezig met geldige reden   

Peter Louwet - Afwezig met geldige reden   

Matthijs Kuijpers - Afwezig met geldige reden   

Jan Bijker - Afwezig met geldige reden   

Geert Duiven - Afwezig met geldige reden   

Meine Wassenaar - Afwezig met geldige reden   

Ingrid Jansen - Afwezig met geldige reden   

Marcus Pliester - Afwezig met geldige reden   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten