Schaaktoernooi voor leerlingen van de basisscholen op woensdagmiddag 30 oktober 2019


Op woensdagmiddag 30 oktober – de eerste woensdag na de herfstvakantie – organiseert Schaakclub Steenwijk als vanouds een schaaktoernooi voor scholieren van de basisscholen.
Plaats van handeling is ditmaal Ons Dorpshuis, Burg. G.W. Stroïnkweg 122A te Onna, het lokaal waar ook de andere activiteiten van de schaakclub plaatsvinden.
Het toernooi begint om 13.30 uur (half 2) en de opgaven via de scholen zijn inmiddels binnen. Individuele aanmeldingen zijn nog mogelijk tot en met dinsdag 22 oktober. Daarna worden de toernooiboekjes gereedgemaakt en bezorgd bij de deelnemers.
Het toernooi begint om 13.30 uur (half 2) en de opgaven via de scholen zijn inmiddels binnen. Individuele aanmeldingen zijn nog mogelijk tot en met dinsdag 22 oktober. Daarna worden de toernooiboekjes gereedgemaakt en bezorgd bij de deelnemers.

De poules in de voorronden worden willekeurig ingedeeld naar schoolniveau. In de finaleronden wordt heringedeeld naar leergroep en speelsterkte zodat de tegenstand meer gelijkwaardig zal zijn. In iedere leergroep is er voor de eindwinnaar een beker.

Voor elke deelnemer is er bovendien een prijsje en in de pauze een drankje. De kosten van deelname bedragen 5 euro, te voldoen “aan de zaal”.

Individueel aanmelden onder opgave van leergroep en adres – voor de bezorging van het toernooiboekje – bij fvanemst@home.nl.