Beide teams winnen. De wintercompetitie is beëindigd.

De laatste avond van de wintercompetitie werd gedomineerd door twee teamwedstrijden. Ons tweede team won thuis met 5-3 van Sneek 4 (winst voor Pieter, Dimitri, Martinus en Gerrit - remise voor Frans en Jaap vdH en verlies voor Yun Che en Geert) terwijl ons derde team in Sint-Nicolaasga "De Hynste Sprong" met 2,5-1,5 wist te verslaan: Roelof en Hans wonnen, Bert kreeg een remisestelling en dat werd ook remise, terwijl Jelmer daarentegen een gewonnen stelling kreeg maar niet won en zelfs verloor.
In de eigenlijke wintercompetitie waren er twee wedstrijden tussen "play-off spelers" die besloten het later wel uit te vechten en er nu een snelle remise van te maken. De andere partijen waren wel spannend, zoals de offerpartij van Jan de Smidt - net weer terug uit Guatemala - tegen Dick Stavast die uiteindelijk toch door Dick werd gewonnen.
De eindstand toont enkele verrassingen. Niet zozeer de zevende plaats van Pieter van der Zee die daarmee zijn lentekampioenschap van vorig jaar bevestigt. Omdat Frans te vaak afwezig is neemt Pieter nu deel aan de play-offs. Maar wel opvallend zijn de achtste en negende plaats van Martinus en Bert. Ze zullen ongetwijfeld een gooi gaan doen naar het lentekampioenschap, al zijn er daarvoor nog veel meer kandidaten. Bijvoorbeeld Dimitri gaat ook weer een serieuze poging wagen. Jan de Smidt is favoriet, maar krijgt het vast niet cadeau. Yun Che moet helaas verstek laten gaan wegens drukke zaken in het komend voorjaar.