TAL: Punten gesprokkeld in verre oorden

 

Niet erg veel bordpunten, maar wel vijf wedstrijdpunten voor onze drie teams.

TAL 1 speelde met de volledige basisploeg in Groningen in het vertrouwde denksportcentrum waar van Groninger Combinatie 4 werd gewonnen met 4,5 punt. In de volgende ronde treffen we thuis hun 5e team. Theoretisch moet dat lukken; zeker als we het opnieuw zonder invallers kunnen doen.

TAL 2 moest wat verder van huis. Voor de Steenwijkers was Borne zo’n 100 km, voor de friezen uiteraard nog wat verder. Met drie invallers leek ons team wat verzwakt, maar deze drie scoorden de helft van de punten, namelijk 2 zodat het 4–4 werd. Geen slechte start! In de volgende ronde ontvangen we ZSG 2, het op papier zwakste team van de groep.

Ook TAL 3 had een paar invallers, o.a. voor Pelle die aan TAL 2 werd afgestaan, en ook die droegen hun steentje bij aan een 3 – 5 overwinning tegen Emmen 2. Hier mogen we in de volgende ronde thuis tegen ook de zwakste tegenstander, Groninger Combinatie 7.

Alle teams lijken goed op koers te liggen voor het behalen van hun doelstelling: handhaving voor team 1 en een topklassering voor teams 2 en 3.