5 September + Munten

De groepen zijn reeds samengesteld, met 20 deelnemers in de eerste groep en 21 in de tweede groep. Hoewel er mogelijk nog enkele kleine aanpassingen zullen plaatsvinden, blijft het aantal deelnemers in de eerste groep voorlopig vastgesteld op 20.

In het vervolg zal de indeling te vinden zijn op de competitiepagina, die bovenaan de website wordt weergegeven. Voor het gemak zal deze indeling tijdelijk ook wekelijks in een bericht worden gedeeld.

Op de competitiepagina zijn de twee groepen overzichtelijk weergegeven, elk met een eigen link. De indeling voor de aankomende week wordt hier gepresenteerd, samen met een ranglijst van deelnemers. Bovendien is het mogelijk om op een specifieke speler te klikken voor een overzicht van diens uitslagen en tegenstanders. Daarnaast is er een kruistabel beschikbaar.

We zijn weer begonnen!

 


 Met Henk en Lauren kwam er na een lang eindspel niet verder dan remise.


Link naar de uitslagen en ranglijstAfmelden kan tot dinsdagmiddag 12 uur in het vervolg !!! 

Consumptiemunten:

Op de ALV van 29 aug. jl. is besloten dat we de consumptiekaarten gaan afschaffen. We werken voortaan met consumptiemunten: rose voor koffie/thee en blauwe voor bier/frisdrank. Heb je een consumptie genomen, dan “drop” je een juiste munt in een fles op de bar.
Bij penningmeester Jon Derks kun je de munten kopen, liefst in pakketjes van tien tegelijk. Meteen betalen is niet gewenst, contant niet en ook niet online. Hoeveel je er afneemt wordt genoteerd en enige malen per jaar krijg je bericht om via de bank af te rekenen. Heb je aan het eind ongebruikte munten over, dan kun je die vóór de afrekening weer inleveren.