Zomerschaak in Meppel

Op uitnodiging van de Meppeler Schaakvereniging om in de zomer op de dinsdagavonden te schaken op het gezellige Kerkplein in Meppel bij café Oasis. Nu ook voor ons het clubschaak erop zit, is dit een mooie uitvalbasis voor de dinsdagavond. Net als een aantal jaren gelden bij Yun Che op 'Residentie de Eese', garant voor veel schaakplezier in de buurt!!

--

De Meppeler Schaakvereniging is sinds afgelopen dinsdag 21 juni weer van start gegaan met zomerschaak. Dit gaat door tot begin september, als het interne seizoen weer begint. Wij spelen op het terras van Oasis aan het Kerkplein. Bij slecht weer spelen we of onder de parasols/regenschermen op het terras of in de serre.

We spelen maximaal vijf partijen met het tempo van 15 minuten +5 seconden. Je kunt er ook voor kiezen om minder partijen te spelen, sommige spelers doen dat en gaan dan weg. Iedereen mag meedoen, het komt geregeld voor dat iemand komt aanlopen of dat een oud-speler zich meldt. Spelers van Steenwijk zijn ook van harte welkom. Wie na afloop van alle rondes de meeste punten heeft is zomerkampioen. 

Groeten Willem Wijnstok (tweede plaats gehaald op ons rapidtoernooi, Red)

--

 (Foto kerkplein met daarachter Oasis, maker onbekend)