woensdag 22 november 2017

Goed resultaat van team 3. Op 28 november de 1e rapidavond (in Onna). De wintercompetitie gaat op 5 december zijn 2e helft in.

Alle teams hebben nu twee maal gespeeld. De resultaten zijn wisselend maar vallen over het algemeen niet tegen. Zo behaalde ons derde achttal een mooi gelijkspel tegen Emmeloord 2 o.a. dankzij overwinningen van Haijo de Vries op het eerste bord en van Peter Louwet, terwijl Olivier Vernooy, Martinus Scheeringa, Gerbrand Wijbenga en Roelof Kreulen een remise bijschreven.
De wintercompetitie is na 12 ronden halverwege. Op 5 december (ja, ook op sinterklaasavond schaken we - meld wel op tijd af als de pakjes toch prevaleren; liefst uiterlijk de vrijdag er voor) beginnen we met de tweede helft en kunnen spelers elkaar voor de tweede keer treffen, met omgekeerde kleuren.
Eerst krijgen we nog op 28 november de eerste ronde van de Rapid-competitie (in totaal zijn er 3 avonden met elk 4 ronden - de volgende avonden zijn op 9 januari en 6 maart). Er hoeft niet afgemeld te worden. Wie om 20:00 aanwezig is wordt ingedeeld voor ronde 1. Later komen of eerder weggaan is mogelijk (dan worden dus niet alle ronden gespeeld). Zoals gebruikelijk zijn ook huisschakers en spelers van buurclubs van harte welkom! We spelen niet meer op locatie De Bult, maar gewoon in Onna.

1 opmerking: