vrijdag 8 juli 2016

ZOMERSCHAAK in Steenwijk op 2 fronten nu  ECHT  VAN START

 

Het einde van de reguliere competities  liggen al weer ruim achter ons. Het bestuur is al weer bezig met de jaarstukken en de uitnodiging voor de ALV op dinsdag 30 augustus a.s.

Het ZOMERSCHAAK  wilde nog niet erg vlottenschakers  maar nu het EK-voetbal zondag eindigt en de Tour de France tussen 17.00 en 18.00 uur finisht , is er geen reden meer om  niet op donderdag-avonden vanaf 20.00 uur naar locatie-Residence De Eese aan de Bultweg  te komen.

Opgave niet noodzakelijk, vrije inloop, ook voor campinggasten. En ook  geen wekelijkse verplichting, om de 14 dagen is ook best !

Overigens is er – ook op donderdag, maar dan 's morgens te 09.30 en om de 14 dagen  -seniorenschaakcafé in zorgcentrum Nijenstede aan de Bogermanstraat. De deelnemers daar ( Oeds Dijkstra, Wicher Veurman, Lily Zoer, Roelof Kreulen, Wim van Hulst, Wim Rehorst,   Bert van Steenbergen) verwelkomen graag nog andere  senioren.  Op 7 juli  waren maar liefst 4 borden bezet omdat ook Jaap de Koning  aanwezig was. Volgende sessies op 21 juli,  4 en 18 augustus. Ingaande 1 september wordt  voor het winterseizoen een vaste(re) competitie opgezet !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten